Σημαντική ανακοίνωση!

Αγαπητοί γονείς,

– Οι βαθμοί του Α΄ τριμήνου για το σχολικό έτος 2022-2023 θα δοθούν τη Δευτέρα 19/12/2022 μετά τη λήξη των μαθημάτων του πρωινού προγράμματος στις 13:20, για τις τάξεις Γ΄ έως και Στ΄. Στις τάξεις Α΄ και Β΄ θα γίνει ενημέρωση γονέων .

– Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, τη 2η διδακτική ώρα (9:00 πμ – 9:40 πμ.), ενόψει των Χριστουγέννων, τα παιδιά των μεγάλων τάξεων Ε΄ και Στ΄ θα παραστούν στη λειτουργία στον Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα.

Το απόγευμα της Πέμπτης 22/12/2022 στις 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τις εκπαιδευτικούς και τα παιδιά της Γ΄ τάξης με την υποστήριξη και του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας παρουσία γονέων. Στο χώρο υποδοχής θα έχουμε και το Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Σύλλογο Γονέων.

– Η ίδια γιορτή θα επαναληφθεί για όλους τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας την Παρασκευή 23/12/2022, τελευταία ημέρα λειτουργίας του σχολείου πριν τις Γιορτές των Χριστουγέννων. Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά και θα πραγματοποιηθεί κανονικά η μεταφορά των μαθητών/τριών με το σχολικό λεωφορείο.

Καλές Γιορτές!

Αξιολογήστε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *