Ημερήσια σχολική εκδρομή

Αγαπητοί γονείς

Μετά από τη μακρά και κουραστική για όλους μας περίοδο της πανδημίας, νιώσαμε την ανάγκη να εκδράμουμε όλοι μαζί ως σχολείο για να αναπληρώσουμε κάπως τις χαμένες μας ευκαιρίες για χαρά και ξενοιασιά. Έτσι επιλέξαμε έναν χώρο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας σε συνδυασμό με ένα πλούσιο αθλητικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα κοντά στη φύση, για να διοργανώσουμε στο τέλος Μαΐου μια ολοήμερη εξόρμηση (επιστροφή νωρίς το απόγευμα) με όλες τις τάξεις.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πληθώρα δραστηριοτήτων, όπως: Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Τοξοβολία (για Δ-Ε-ΣΤ), Φουσκωτό και παιδότοπο (για Α-Β-Γ), Ανιματέρ με μουσικοκινητικά, Χόκεϋ επί χόρτου, Αθλοπαιδιές και στίβο περιπέτειας, Πινγκ πονγκ, Στίβος ευστοχίας, Γελοδρομίες, κ.α., που θα πραγματοποιηθούν μέσα σε μια κατάφυτη έκταση πολλών στρεμμάτων και θα επιβλέπονται από εξειδικευμένη και έμπειρη στον σχεδιασμό και την υλοποίηση τέτοιων προγραμμάτων ομάδα.

Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε πως η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη οικονομικά. Με τις σημερινές συνθήκες, για τη μεταφορά και τη φιλοξενία στο χώρο θα απαιτηθούν 15 έως 17 € ανά παιδί (ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων). Για το λόγο αυτό σας ζητούμε να μας εκφράσετε την πρόθεσή σας για συμμετοχή του παιδιού σας συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο έγγραφο και προσκομίζοντάς το στο σχολείο μέχρι τη Δευτέρα 28/3/2022.

Έντυπο σχολικής εκδρομής 2022

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου

Αξιολογήστε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *