Εγγραφές μαθητών/τριών Α΄ τάξης στο Δημοτικό Σχολείο (σχολ. έτος 2022-2023)

Αγαπητοί γονείς,

Οι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών/τριών που  θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, για το σχολικό έτος 2021-2022, θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 18 Μαρτίου 2022. Εγγραφές μετά τις 18 Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στην Πρώτη (Α΄) Τάξη γράφονται παιδιά, που γεννήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2016 μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2016.
Για την εγγραφή απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Αίτηση εγγραφής (ανάκτηση εντύπου)
β. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας.(Θα σας ζητηθεί μόνο στην περίπτωση που υπάρξει αδυναμία ανάκτησής του από το σχολείο)
γ. Βιβλιάριο Εμβολίων του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.
δ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή,(Α.Δ.Υ.Μ.). (Μπορεί να κατατεθεί και αρχές Σεπτεμβρίου) (ανάκτηση εντύπου)
ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου. (Θα δοθεί από το Νηπιαγωγείο φοίτησης)
στ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας. (π.χ. εκκαθαριστικό εφορίας ή απόδειξη ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ, ή συμβόλαιο οικίας κ.λπ.). Τα όρια της Σχολικής Περιφέρειας του 2ου Δ.Σ. Λαυρίου μπορείτε να τα δείτε στον ηλεκτρονικό μας χάρτη .

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

1. ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Όλοι/ες οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης, μπορούν να εγγράφονται στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα, συμπληρώνοντας και καταθέτοντας στο σχολείο το σχετικό έντυπο. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες τάξεις του σχολείου μας. (ανάκτηση εντύπου)

2. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Οι μαθητές/τριες που η κατοικία διαμονής τους απέχει περισσότερο από 1200 μέτρα από το σχολείο (από τη συντομοτέρα οδό), μπορούν να αιτηθούν την μεταφορά στο σχολείο με το σχολικό λεωφορείο, συμπληρώνοντας και καταθέτοντας τη σχετική υπεύθυνη δήλωση. (ανάκτηση εντύπου)

Ώρες κατάθεσης δικαιολογητικών:

Καθημερινά, 12:00-14:00 (κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, τηλ. 2292025324) 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στο e-mail του σχολείου μας.

Αξιολογήστε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *